Det har vært viktig for oss å jobbe med nabolaget på Skjelnan

Det å få gi rom for at beboerne kan føle på livet mellom husene og legge til rette for at de kan benytte seg av naturen som finnes rett utenfor dørstokken.
Felles for alle hustypene er det karakteristiske pulttaket, som gir en egen følelse av romlighet i oppholdsrommene i andre etasje. Bruken av impregnert tre og presise, nøkterne detaljer gir et moderne uttrykk
som går godt sammen med omgivelsene og skaper en fin enhet i nabolaget.  Arkitektkontoret Amundsen AS

BOLIG TYPE A

Hus A har 2-3 soverom, egen ungdomsdel med bad, samt stor sørvendt veranda over inngangsparti, med utsikt mot sørvest og gårdsplass.

Previous
Next

BOLIG TYPE B

Tilbaketrukket plassering i blindvei med utgang direkte til friområde mot sør. Hus B har 3 soverom, vestvendt veranda og frittliggende carport med utebod.

Previous
Next

BOLIG TYPE C

Beliggenhet med stor hage mot vest. Hus C har 3 soverom, stor åpen stue, inngang fra carport i andre etasje og to uteboder.

Previous
Next

BOLIG TYPE D

Hustype D er en romslig enebolig med 4 soverom, egen ungdomsdel, carport inne i bygningsvolumet og vestvendt overdekket veranda.

Previous
Next

BOLIG TYPE E

Hus E har 4 soverom og sørvendt veranda over carport. Pulttaket gir en spennende romfølelse i åpen stue og kjøkken i andre etasje.

Previous
Next

BOLIG TYPE F

Plassering midt i feltet, med utvendig trapp til hage. Hus F har 3 soverom, vestvendt veranda og carport med utebod møt øst.

Previous
Next